به گزارش میراث آریا(chtn) جلال تاجیک، مدیرکل دفتر مناطق نمونه گردشگری با اعلام این خبر گفت: براساس این توافق، سازمان امور اراضی کشور به عنوان دستگاه زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی، زمین مورد نیاز برای احداث پروژه های گردشگری را با تایید و معرفی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد.
وی ادامه داد: براساس این توافق، با معرفی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به هتل های 4 ستاره با 200 اتاق، حداکثر 3 هکتار و هتل های 5 ستاره با 300 اتاق حداکثر 5 هکتار و به هتل های کمتر از 4 و 5 ستاره، حداکثر 2 هکتار زمین اختصاص داده می شود.
تاجیک تصریح کرد: همچنین سازمان امور اراضی کشور به مراکز تفریحی، سرگرمی و مجتمع های گردشگری در صورتی که درجه یک باشند، 20 هکتار زمین با معرفی سازمان میراث فرهنگی اختصاص می دهد.
مدیرکل دفتر مناطق نمونه گردشگری افزود: دهکده های سلامت تا سقف 30 هکتار و طرح های طبیعت گردی و گردشگری روستایی، عشایری تا سقف 30 هکتار امکان استفاده از اراضی را دارند.
وی در پایان اضافه کرد: سازمان امور اراضی کشور به شهرکهای تفریحی و توریستی تا سقف 100 هکتار و به مناطق نمونه گردشگری تا سقف 200 هکتار زمین اختصاص می دهد و در صورتی که در ایجاد مناطق نمونه به اراضی بیشتری نیاز باشد، با تایید سازمان میراث فرهنگی امکان اختصاص اراضی بیشتر از سقف تعیین شده امکانپذیر خواهد بود.
انتهای پیام/